Product

We hebben een aangeboren behoefte om te spelen, het definieert ons en hoe we ons leren aanpassen. We hebben variabiliteit in ons systeem nodig om fouten te compenseren en ons aanpassingsvermogen te vergroten. De oplossing is water; niets is zo dynamisch en aanpasbaar.

Leer van de natuur, vind je voorsprong.

Integreer instabiliteit in uw dagelijkse training en daag uw core, behendigheid en coördinatie uit met dit eenvoudig te gebruiken clip-and-go-vest. De onvoorspelbare krachten van het water zorgen voor veel instabiliteit tijdens de training. Door deze instabiliteit moet je te allen tijde gefocust blijven en verbeteren je coördinatie en controle navenant. Je lichaam moet voortdurend zijn bewegingsgrenzen ontdekken. Zo leer je je beter aan te passen aan steeds veranderende omgevingen en word je klaar voor elke uitdaging.

“Maak je geest leeg, wees vormloos, vormloos – zoals water. Je doet water in een fles en het wordt een fles. Nu kan water stromen of crashen. Wees water mijn vriend."

Bruce Lee

Naast sport, therapie en vitaliteit

Veel ziekten en disfunctioneren zijn een gevolg van de achteruitgang van onze biodiversiteit; eentonigheid neemt de overhand in de betonnen jungles die we thuis noemen. Het begint met het besef dat onze externe omgeving (waar en hoe we leven) onze interne omgeving (ons lichaam) vormt. Onze producten en de Ultimateinstability-visie helpen u vooruit, of u nu een voorsprong wilt verwerven in de professionele sportwereld, wilt herstellen van een blessure of gewoon weer in vorm wilt komen. Daag jezelf uit en inspireer anderen, het is niet gemakkelijk, maar zeker de moeite waard.

Duurzaam net als onze missie.

Onze producten, gemaakt van zeer duurzame materialen voor wildwaterraften, zijn bestand tegen alles wat u tijdens uw training tegenkomt. Dus train buiten en heb gewoon plezier. Hun lichte en compacte formaat als ze leeg zijn, maakt ze ook perfect om mee te nemen op reis. Ons doel is niet om alleen maar plastic de wereld rond te sturen; wij doen dit op een verantwoorde manier en doen er alles aan om onze impact te minimaliseren en waar nodig te compenseren.

Ontdek je voorsprong.

Kwalitatieve trainingen, voor iedereen.

Wij willen een wereld creëren waarin mensen zich aanpassen en zich vrij bewegen als water, want uiteindelijk rimpelt dit naar beneden. Ons antwoord is de thuiseditie van onze populaire Aquabag. Nu kan iedereen beter bewegen, zich beter voelen en meer goed doen.


Stay on top on movement education.

Sign-up for e-books, insights and more.