Duurzaamheid

Bij Ultimateinstability streven we naar betekenisvol ondernemen; om de impact die wij mensen hebben op de natuur te verminderen omgeving en onszelf.

Duurzaamheidsdoelen.

Ons doel is om de dynamische stabiliteit wereldwijd te verbeteren en dat is alleen mogelijk als we naar de stabiliteit en vitaliteit van onze planeet en onszelf. David Suzuki heeft het perfect beschreven; wij kunnen niet gezond zijn zonder een gezonde planeet. Daarom nemen wij als bedrijf onze verantwoordelijkheid om een ??CO2-neutrale voetafdruk te creëren door een circulair bedrijfsmodel te volgen.

NEUTRALE

Wees voorbereid op de onverwachte impact.

Geef het goede voorbeeld.

Wij willen een voorbeeld zijn binnen de wereld van sport, therapie en vitaliteit, dat met onze visie en bedrijfsvoering operaties sturen we niet alleen plastic de wereld rond, maar doen we dit op een verantwoorde manier die uitstekend gaat lengtes om onze impact te minimaliseren en waar nodig te compenseren.

“Wees voorbereid op de onverwachte impact.”

Dit is ons motto en we gaan onszelf pushen door ons ten doel te stellen klimaatneutraal te worden en te zijn het circulaire bedrijfsmodel geïmplementeerd in onze bedrijfsvoering. Dit zal worden gecontroleerd door een onafhankelijke feest.

BELOFTE