UI-app

Overal.

Altijd.

Elke oefening.

Ultimateinstability onderweg, waar u ook bent.

Alles in één app.

De app biedt u aanvullende informatie over hoe u producten kunt instellen en gebruiken om het meeste uit uw training te halen.

Combineer dit met meer dan 2000 3D-geanimeerde oefeningen waarmee u uw eigen trainingen en programma's kunt maken, onze UI Master Trainers om u te begeleiden, speciale webinars over specifieke thema's, vragen en antwoorden en meer. Het recept voor succes kunt u overal mee naartoe nemen.

Trainen en vooruitgang.

De app wordt geleverd met kant-en-klare, stand-alone trainingsprogramma's met de Aquabags, Aquaballs en onze Hydrovest.

Ongeacht uw instapniveau, er zijn oefenprogramma's die speciaal voor u zijn ontworpen. Daarnaast biedt de app trainingsprogramma's waarbij gebruik wordt gemaakt van verschillende trainingsmaterialen in combinatie met UI-apparatuur op elk niveau om u te helpen UI te integreren in uw totale praktijk.

“Het is niet de meest intellectuele of de sterkste soort die overleeft; maar de soort die overleeft, is degene die zich het beste kan aanpassen aan de veranderende omgeving waarin hij zich bevindt”

Krijg 3 maanden gratis toegang tot de UI-app

Krijg 3 maanden gratis toegang tot de Ultimateinstability-app door uw account aan te maken en lid te worden van de UI Tribe! Als je na deze proefperiode de app wilt blijven gebruiken, kost het je slechts € 9,95 per maand.

BELANGRIJKE OPMERKING: Voordat u toegang krijgt tot deze applicatie, moet u uw persoonlijke account aanmaken voor de Ultimateinstability-app (dit account is volledig onafhankelijk van het account dat u op onze website gebruikte). Nadat u uw account heeft aangemaakt, kunt u de applicatie op uw desktop en op uw telefoon gebruiken door de app te downloaden in de Apple Store of Play Store.

Registreer nu!