Banen

Kom ons team versterken als Operations Officer!

Bij Ultimateinstability zijn we gepassioneerd door live waterkrachttraining en brengen we een revolutie teweeg in de fitness-/sport-/rehabindustrie met onze innovatieve aquabags. Om ons bedrijf naar een hoger niveau te tillen, zijn wij op zoek naar een Operations Officer. In deze rol ben je verantwoordelijk voor:

  • Partnerschapsbeheer
  • Klantenservice
  • Beheer van sociale media
  • Trainingsvideo's filmen voor onze socials

De ideale kandidaat is een zelfstarter, leergierig en wil met ons meegroeien. Je hebt een hbo- of universitair denkniveau, uitstekende organisatorische en communicatieve vaardigheden en een passie voor fitness en live waterkrachttraining. Ervaring met klantenservice, relatiebeheer en/of sociale media is een pluspunt, maar niet vereist. Wij waarderen creativiteit, initiatief en een positieve instelling.

Het betreft een parttime functie, met de mogelijkheid om in de toekomst fulltime te worden. Je hebt de flexibiliteit om zowel op afstand als op ons kantoor in Utrecht te werken. We bieden een competitief salaris, afhankelijk van ervaring, en een reeks voordelen en extraatjes, waaronder de mogelijkheid om te werken met enkele van de grootste sportteams ter wereld, en gratis aquabags ;)

Bij Ultimateinstability streven we naar een cultuur van inclusiviteit, diversiteit en respect. We zijn op zoek naar iemand die onze waarden deelt en enthousiast is om deel uit te maken van een snelgroeiend bedrijf dat zich richt op de voorhoede van de sportwereld. Bent u geïnteresseerd in deze functie, stuur dan uw CV en een korte motivatiebrief naar info@ultimateinstability.com . Wij horen graag van u en heten u graag welkom in ons team!